Wie zijn wij?Quiztopia is een dynamisch quizbedrijf met voor elk wat wils.Quizzen is de manier om je parate kennis te toetsen aan de kennis van andere teams. En het is vooral een heel gezellige manier om tijd door te brengen met je familie, vrienden, collega’s.

Quiztopia biedt je de mogelijkheid om zelf voor quizmaster te spelen. In onze quizshop vind je quizzen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Wat dacht je ervan om een vriend of familielid te testen over de kennis van zijn/haar geboortejaar? Of wil je graag terug gaan naar een bepaald jaar in je jeugd waar je goede herinneringen aan hebt? Kies dan voor een van onze jaarquizzen. In december is de quiz over 2011 al te bestellen. Leuk om met een groep vrienden het nieuwe jaar in te luiden.

Je hoeft niet bang te zijn om voor quizmaster te spelen. Elke quiz komt met een uitgebreide handleiding. Mocht je desondanks toch liever een quizmaster hebben? Geen probleem, kijk even hier en neem contact met ons op.

Al onze antwoorden zijn gecheckt door een team dat zelf een jarenlange internationale quizervaring heeft. Vaak worden er nog leuke wetenswaardigheden vermeld bij de antwoorden zodat de binding van de quizmaster met het publiek vergroot wordt.

 

Quiztopia maakt onderdeel uit van ALW Media en ALW Entertainment en staat bij de KvK ingechreven onder nummer: 53537173

BTW nummer:  NL158839134B02

Bij Quiztopia kun je makkelijk en snel betalen via