Soorten Quizzen

Kant en klaar Quizzen

We hebben een ruime keuze aan quizzen in onze shop. Klik hier om direct naar onze webshop te gaan. Betalen gaat makkelijk en betrouwbaar met U kunt de quizzen ook bekijken in het rechtermenu. Nadat u de goede quiz heeft uitgekozen kunt u weer naar de shop.

 

Quiz op maat

Heeft u desondanks niet de quiz gevonden die u wilt hebben is dat geen probleem. We hebben een grote database met quizvragen van bijna elk onderwerp voor alle moeilijkheidsgraden. Onze experts hebben kennis op bijna elk gebied en zorgen in samenspraak met u voor een quiz die op het niveau is dat u wilt hebben. Natuurlijk kunnen er ook vragen in verwerkt worden van onderwerpen die alleen binnen uw bedrijf of club spelen. Dat vergroot zowel de betrokkenheid en het plezier van uw medewerkers tijdens de quiz. Quizzen is ook het middel om in een relaxte ongedwongen sfeer te werken aan teambuilding. Quizzen met audio en videofragmenten behoren vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Een quiz op maat is er al vanaf € 100 voor groepen tot 50 personen !

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden van een quiz op maat. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om meer info aan te vragen.

 

Quiz met quizmaster

Wilt u liever een van onze quizzen laten presenteren door een quizmaster van ons? Geen probleem. Onze quizmasters hebben een ruime ervaring in het presenteren en weten hun publiek urenlang te boeien. Onze quizmaster neemt alle spullen mee om er een onvergetelijke dag, middag of avond van te maken. Een quiz met quizmaster is er al vanaf € 250 voor groepen tot 50 personen geheel verzorgd!

Informeer vrijblijvend This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.